fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll: Inför Vendsyssel – Fredericia!

Publicerad

on

Lördagens trippel dog med ett förkastligt dåligt Dortmund som spelade gåfotboll i sin lördagsmatch och läckte bakåt som värsta visselblåsaren. Här missade undertecknad ett lördagsspel på 380 gånger pengarna där alla andra matcher satt, medan Dortmund svek.

I lördagsreken på panelen satt således två av tre singlar då Dortmund var ett av spelen. Detta är givetvis inte tillräckligt bra då trippeln missades. 

Nya tag idag och då får det bli ett överodds i danska andra ligan som ska jobbas in.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Lagen

Förra året klarade Vendsyssel sig kvar i andra ligan på bättre målskillnad när man fick spela nerflyttningsserien. I år har Vendsyssel börjat si så där i årets serie. Med fem spelade omgångar har man tagit tre poäng och det med tre kryss. De två senaste matcherna har man fått vittja egna nätet fem gånger då man förlorat mot Helsingör borta med 3-1 och Horsens hemma 1-2. Nu ska till deras försvar sägas att både dessa lag kommer vara med i allra högsta toppen när man gör upp de åtråvärda platserna om Superligan.

Fredericia slutade femma i förra årets serie och fick därmed spela i uppflyttningsgruppen till Superligan. Här hade man inget att hämta då Viborg och Silkeborg var helt överlägsna. I årets serie har man börjat riktigt bra. Efter fem spelade omgångar har de fyra vinster och ett kryss. Krysset kom mot Nyköping i omgång två där man borta spelade 4-4. Verkar oroväckande att släppa in fyra bollar och inte vinna när man gör fyra framåt! Men i de fyra andra seriematcherna har man gått rena och spelat 7-0.

✅ Analysen

Att Frederica ska tillhöra toppen är det inget att snacka om. Var vi har Vendsyssel är desto svårare att reda ut. Det skilde hela 16 poäng mellan lagen förra året och det till Frederica fördel. Jag förväntar mig efter de fem första omgångarna att det kommer se likadant ut i år. Fredericia tillhör toppen och Vendsyssel får kriga för sin existens i andra ligan även i år. Bortalaget har redan nu ryckt ifrån med 13 poäng och 11-4 i målskillnad, medan Vendsyssel har 3 poäng och 5-8 i målskillnad.

Bortamatch är alltid bortamatch och detta ska man alltid värdera rätt när vi tittar på spelet. Men i denna match har Fredericia fått ett överodds som det inte går att låta bli att spela på. Det ska under normala omständigheter skilja mycket mellan lagen och kan Fredericia bara fortsätt på den inslagna vägen så kommer det bli en mumsbit att ta sig an Vendsyssel på bortaplan.

✅ Spelet

👉 Fredericia seger / Odds 2.10
👉 Fredericia seger Asien – 1 mål / Odds 3.20
👉 Avspark 14.00

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen