fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 25/8: Dagens dubbel med blandat utbud!

Publicerad

on

Dagens utbud ger inte många rysningar i ryggraden och oddsen känns allmänt tråkiga. Men då hittar jag en dubbel från Sveriges bakgård och engelska EFL cupen.

När jag går in på Sveriges bakgård och den sista serien innan man blir rumsren så skulle man kunna välja säkra spel på Eskilsminne eller Ängelholm i den ena av två matcher i denna dubbel.

Men jag väljer förstås den lite svårare vägen genom att plocka fram spel mellan ett riktigt ängagäng och ett lag med talanger som inte får till det. Här har jag hittat ett odds som tilltala mig mer.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ IFK Karlshamn – Hässleholms IF

I div 2 Södra Götaland har Karlshamn varit riktigt under isen de fem senaste matcherna. Laget har fyra förluster och ett kryss på dessa matcher och med 1-12 i målskillnad är det allt annat än muntert i laget från Blekinge. Nu placerar man sig på en nedflyttningsplats inför dagens match. Man har tagit 11 poäng och har totalt 8 -20 i målskillnad. Senast förlorade man hemma mot elfte placerade Eslöv med 0-5.

Dagens motståndare Hässleholms IF från Göinge är ett av två lag i staden. Tittar man på HIF truppen så består det av unga talanger på väg upp. Inför årets serie hade man stora förhoppningar om att ligga i toppen och kriga om en plats till finrummet. Nu går det i stället tvärtom. Laget har otroligt svårt att vinna matcher och läcker rejält bakåt, samtidigt som man gör många mål framåt. Inför dagens bortamatch placerar man sig på en tionde plats med 16 poäng och har 20-17 i målskillnad. Senast förlorade man med 2-1 borta mot Räppe som placerar sig på en femte plats.

✅ Spelet

Hässleholm som i sina bästa stunder spelar en bländande om än lite naiv fotboll, ska sitta i förarsätet i denna match. Laget ska egentligen vara ett topplag och det måste lossna snart för det unga Hässleholms laget! Karlshamn jagar förbryllat för att komma ur träsket och över strecket. Här är formen så dunkel att det inte går att låta bli att spela en tvåa på talangerna från Göinge. Detta blir en singel och ett av två spel i dagens dubbel.

👉 Hässleholms IF seger / Odds 1.80
👉 Avspark 18.30

✅ Newport – Southampton

Match två hämtas från EFL cupen i England. Här möter League Two laget Newport ett Premier League lag i form av Southampton. Oavsett vilket lag detta bortalag ställer på benen i denna match så ska man bara vinna. Newport ligger efter tre omgångar på en nionde plats i sin gärdsgårdsserie med 3-2 i mål och sex inspelade poäng.

Southampton som tragglar sig kvar i högsta ligan år efter år har börjat serien med att krossas av Everton borta med 3-1 i första matchen. Men sen följde man upp detta i helgen med att kryssa hemma 1-1 mot Manchester United. Laget verkar ha potential trots allt, i alla fall på hemmaplan!

✅ Spelet

Spelet blir enkelt i denna match. Allt annat än seger efter 90 minuter för Southampton är under all kritik. Visst kommer Southampton låta bänken och några juniorer spela, men det ska räcka långa vägar i denna bortamatch. Oddset är faktiskt förvånansvärt bra, därför spelas också ett Asien spel som singel i denna match.

👉 Southampton seger / Odds 1.45
👉 Southampton seger Asien -1,5 mål / Odds 2.10
👉 Avspark 20.45

✅ Dagens dubbel

👉 Hässleholms IF seger / Odds 1.80
👉 Southampton seger / Odds 1.45
👉 Total odds 2.61
👉 Spelstopp 18.30

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen