fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 26/8: Tuff trippel spelas!

Publicerad

on

Gårdagens spel med en dubbel och totalt tre singlar satt som de skulle.

Dagens utbud ger lite bättre möjligheter till att välja spel än under onsdagen. Dock är det inte så att en spelare skriker av glädje, men det finns absolut spel som är värda att titta på.

Denna kväll sticker jag fram hakan rejält och går för en trippel med singelspel i alla tre matcherna. Dessutom kör jag även ett extra singelspel med Asien i någon av dessa matcher.

Som vanligt väljer jag inte den enklaste av enklaste vägar i val av spel, även om en av dessa tre ska vara ”stensäker”!

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Alashkert – Rangers

Rangers vann första mötet med 1-0 och det efter att fått en man utvisad efter 43 minuter vid ställningen 0-0. Rangers var trots en man mindre helt överlägsna. Här hade Rangers enligt statistiken 15-1 i målchanser och 6-1 i hörnor, där Alashkert inte hade ett enda skott på mål. Att bollinnehavet var 50 -50 speglar med andra ord inte matchbilden i det offensiva spelet.

✅ Spelet

Rangers mötte Ross County i helgen på bortaplan och vann med 2-4, lite oroväckande kanske att man släpper in två mål, men att man gör fyra framåt visar på att det offensiva spelet börjar sitta. Alashkert spelade 0-0 hemma i sin serie mot Sevan som ligger på en tredje plats, medan Alashkert ligger näst sist efter tre spelade omgångar med 0-5 i målskillnad.

Eftersom denna cupmatch är allt annat än över efter bara 1-0 hemma så kommer Rangers trots bortaplan att gå för fullt. En normal arbetsdag ska man fullständig äta upp hemmalaget. Här finns det bara ett spel och det är en rak 2.a. Trycker också till med ett Asien spel som ger oss över två gånger pengarna då Rangers är klasser bättre än dagens hemmalag.

👉 Rangers seger / Odds 1.55
👉 Rangers seger Asien -1.5 mål / Odds 2.40
👉 Avspark 17.00

✅ Hammarby – Basel

Hammarby fick verkligen bita i det sura äpplet när man mötte Basel borta. 3-1 förlusten sved då man hade 2-1, men släppte in en boll på straff i minut 90. Här var dock Basel det klart bättre laget och även om det var ett jämt i bollinnehav så hade Basel en klar fördel i avslut sett över hela matchen.

✅ Spelet

En otrolig viktig match för svensk fotboll. Alla framgångar som betyder fortsatt Europaspel för våra klubblag är av stor betydelse. Nu är det en match på en medioker konstgräsplan som kommer vara en stor fördel för Bajen, men tyvärr så kommer man inte att räcka till i denna match. Här är Basel för bra och när Hammarby måste framåt så kommer det skapas ytor för snabba omställningar som Basel kommer att utnyttja.

Det som får spelet att överhuvudtaget bli intressant är att oddset ligger över två gånger pengarna på en Basel seger. Spelet måste tyvärr läggas på en bortaseger då det var stora klasskillnader mellan dessa båda lag i det offensiva spelet i första matchen.

Det ska dock sägas att det bär emot att spela mot ett svenskt lag i Europaspel.

👉 Basel seger / Odds 2.10
👉 Avspark 19.00

✅ Umeå – Sundsvall

Jag avslutar med att hoppas på att Sundsvall vill gå vidare i svenska cupen. Sundsvall som äntligen är på gång i Superettan ska vara klara favoriter i denna match. Umeå som huserar i division ett norra har noll chans att vinna serien kommer givetvis att försöka lägga det bättre Sundsvall på rygg.

Umeå har kryssat de två senaste seriematcherna där man båda gångerna mötte topplag. Senast blev det 1-1 mot tvåan Sandviken borta och matchen innan dess 1-1 hemma mot trean Dalkurd. Umeå är fyra i serien, men redan 13 poäng efter serieledande BP.

Sundsvall har nu fyra matcher i rad utan förlust i Superettan och dessutom två raka segrar (de andra två är kryss ) Senast slog man AFC hemma med 3-1, men innan dessa så vann man mot serieledarna Värnamo med 2-0. I serien jagar man toppen där man bara är 5 poäng från Värnamo och 3 poäng från Helsingborg som har de båda direktplatserna.

✅ Spelet

Svenska cupen är det inte många som lägger energi på, dock räknas det som en riktigt bra uppvärmningsturnering inför kommande seriestart och det är alltid roligare med tävlingsmatcher under vintern än att lalla runt med att spela om inget.

Nu skulle detta kunna vara en riktigt tuff bortamatch för Sundsvall där man roterar spelare för att satsa på serien! Men Sundsvall har spelledigt och spelar inte match förrän 6 september. Samtidigt så spelar Umeå en viktig match om tre dagar hemma mot Sylvia, en match de måste vinna om de ska hänga med i toppen av sin serie.

Med detta utgångsläge där det förmodligen kommer bli mindre rotation i Sundsvalls laget och kanske en del i Umeå så måste det bli en slant på Sundsvalls seger. Här är det stor skillnad mellan lagen och med rätt inställning från Sundsvalls lägret så ska man vinna denna match.

Nu får vi över två gånger pengarna och med dessa förutsättningar är det bara att smacka till med ett singelspel och fullborda trippeln.

👉 Sundsvall seger / Odds 2.20
👉 Avspark 19.00

✅ Dagens Trippel

👉 Rangers seger / Odds 1.55
👉 Basel seger / Odds 2.10
👉 Sundsvall seger / Odds 2.20
👉 Total odds 7.16
👉 Spelstopp 17.00

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen