fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 27/8: Mallorca – Espanyol!

Publicerad

on

Gårdagens spel var mer eller mindre katastrof. Rangers gnuggade till sig 0-0 borta mot något Tintinland långt bort i fjärran och Hammarby gjorde en kanonmatch hemma mot Basel men åkte på straffar. Den enda glädjen var att Sundsvall vann och en av singlarna i alla fall gick in.

Idag ett spel i La Liga med en match mellan förra årets tvåa Mallorca och ettan Espanyol i La Liga 2. En tuff, svår match där Mallorca har börjat absolut bäst av de två lagen. Jag har valt sida som går emot allt sunt förnuft i denna match

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Lagen:

Mallorca är tillbaka i La Liga och har fått en riktigt kanonstart. Fyra poäng trots ett relativt tufft inledande schema. Här visar Mallorca att man vill stanna kvar i högsta ligan med frenesi och som ett hårt jobbande lag ser det riktigt bra ut. Hemma i Palma är man starka och här kommer man fälla många stora tjurar från fastlandet. Dock har man en offensiv som kanske inte är den allra vassaste. Man har mött Betis hemma 1-1 och Alaves borta 0-1, här fick Alaves rött kort i minut 66 och Mallorca gjorde sitt vinstmål i minut 80.

Espanyol är också nykomlingar efter att ha plockat hem Segunda den gångna säsongen. Då visade Barcelona klubben upp ett spel som skulle kunna hålla dem kvar i La Liga om de spelat där. Här finns en fantastisk målskytt i Raúl de Tomás vilket var en av anledningarna till att man vann andra ligan Han gjorde hela 23 mål den gångna säsongen Nu har Espanyol och Raúl de Tomás inlett minst sagt så där med två 0-0-matcher. Här har man mött Osasuna borta 0-0 och Villareal hemma 0-0.

✅ Spelet:

En svår borta match för Espanyol som måste börja producera framåt och nu måste även Raúl de Tomás vakna ur sin sommarkoma och visa att det inte var en tillfällighet att han sprutade in mål förra året. Samtidigt är det ett Mallorca som på ön är starka och onekligen har börjat bra.

När man ser på alla fakta så är det givetvis fördel Mallorca med hemmaborgen som ett säkert tecken på minst en poäng. Men jag går emot hemmalaget då jag anser att Espanyol är ett bättre lag och trots två 0-0 matcher så har man en bra offensiv i just Raúl de Tomás som när det väl släpper kommer producera många mål framåt.

Espanyol har mött minst lika bra motstånd som Mallorca och det är bara målnollan som ska sätta pricken över i:et för att man ska vinna matcher. Defensivt finns det inget att klaga på.

Här ser jag en matchbild där Espanyol fortsätter hålla nollan och Raúl de Tomás sätter sin första och kanske andra kasse i kvällens match. En jämna match där Espanyol trots bortaplan får mitt spel. . Oddset är riktigt bra och måste testas.

👉 Espanyol seger / Odds 3.20
👉 Avspark 20.00

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen