fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 29/8 Inför Amorebieta – Almeria

Publicerad

on

Det blir under söndagen spel från La LIga 2 där jag ännu en gång följer med Almeria till match. Denna gång på bortaplan där nykomlingen Amorebieta tar emot i sin hemmaborg för första gången i årets serie.

Detta är tredje omgången i La Liga 2 där vi följt och spelat på Almeria vinster de två första gångerna. Nu kör vi tredje gången gillt.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Spelet:

Almeria har sex poäng efter två matcher. Med vinster mot Cartagena 1-3 borta och Real Ovieda 2-1 hemma är man självklart favoriter trots bortaplan i denna match.
Nu möter man nykomlingen Amorebieta som har börjat med två stycken 2-0 förluster, dock båda på bortaplan. Här har man förlorat mot Girona 2-0 och Mirandes 2-0.

När det är dags för seriepremiär på hemmaplan för Amorebieta är det väl inget snack om att man kommer få det extremt svårt. Almeria slutade fyra i förra året serie, där man sedan försökte kvala upp till La Liga. Att man är ett av flera lag som kommer göra upp om en av de två direktplatserna detta år är det inget att snacka om.

Nu är det bara omgång tre och vi vet inte riktigt var vi har hemmalaget som gör sin hemmapremiär. Men vi vet definitivt var vi har bortalaget. Jag har här mycket svårt att se Almeria släppa till något poängtapp i denna match. Man är helt enkelt för bra för en nykomling som kom trea i tredje ligan och kvalade sig upp i La Liga 2.

Vi får två gånger pengarna på Almeria seger när det skrivs på lördagskvällen. Detta odds är otroligt bra, det är bara panta tomburkarna och trycka in en säker tvåa.

Jag anser dessutom att Almeria är så mycket bättre än hemmalaget, så jag sätter också en slant i ett Asien spel och Almeria seger.

Nu är det bara frågan om rätt inställning från favoriterna så har man tagit sin tredje raka seger där vi hakar på som vinnare.

👉 Almeria seger / Odds 2.00
👉 Almeria seger Asien -1 mål / Odds 2.75
👉 Avspark 17.00

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen