fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 30/8 Inför King`s Lynn – Chesterfield

Publicerad

on

✅ Det är med vemod jag skriver att augusti månad närmar sig sitt slut där hösten redan gjort sitt intågande. Spelmässigt har det varit en riktigt dålig månad med få bra resultat och där livespel har fått vara marginalen som gör att augusti inte slutar alldeles för rött.

Det vi ska ta i beaktning är att rekarna på panelen allt som oftast ligger runt dubbla pengarna eller högre i odds, vilket givetvis kan vara en nackdel. Här skulle vi kunna ligga på undre marginalen som de flesta kollegor gör och då också ha ett bättre facit i augusti. Kanske är det så vi ska lägga våra spel – Ja vi får se hur vi gör när vi sätter upp nya mål inför september månad.

Nu ska denna månad avslutas med grönt i marginalen de två återstående dagarna och sen är det dags att ladda upp för en ny månad. Det var ett tag sedan undertecknad satte 20 spel i rad så nu kör vi mot att ännu en gång hitta rätt i spelhögen och nå detta mål

Det är dags för en vecka med VM kval och träningslandskamper och med det så gör de stora ligorna i Europa halt i seriespelet. Men det finns fortfarande guldkorn att plocka från ligorna under toppen. Idag är inget undantag.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Lagen:

King´s Lynn blev totalt på en tjugoförsta plats förra säsongen med 31 poäng och 50-98 i mål, vilket var allt annat än en bra säsong. Man avslutade dessutom säsongen med 14 matcher i rad utan vinst, här var 10 förluster och fyra kryss. Inför säsongen så har man givetvis förhoppningar om att gå bättre och visst har man startat bättre. Dock började man med en förlust hemma mot Southend som ramlade ur League Two förra året, här blev det 0-1. Men i helgen följde man upp med en 1-2 seger borta mot Yeovil som också de var ett bottenlag förra året
.
Chesterfield kom sexa föregående säsong och kvalade sedan där man åkte ut direkt mot Notts Co. I serien plockade man ihop 69 poäng och hade 60-43 i målskillnad. Man avslutade de fem sista matcherna i serien med fyra segrar och ett kryss. Nu har man börjat lika bra som man avslutade. Här har man vunnit de båda inledningsmatcherna mot Adlershot borta 0-2 och Wealdstone hemma 2-0.

✅ Spelet:

Tidigt på säsongen, men här får jag känslan av att Chesterfield kommer fortsätta sin långa marsch mot en topplacering även i år och målet är givetvis att ännu en gång kunna utmana om en direktplats till en högre division. Detta medan King´s Lynn ännu en gång får försöka överleva och kämpa om en plats på undre halvan. Här har förvisso hemmalaget stärkt upp truppen rejält med spelare från högre divisioner, men det bör inte räcka till i denna hemmamatch. Således får Chesterfield spelet ikväll till över dubbla pengarna.

👉 Chesterfield seger / Odds 2.10
👉 Avspark 16.00

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen