fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 2/9 VM kval Sverige – Spanien

Publicerad

on

✅ Gårdagens spel mellan Malta – Cypern 3-0 såg bra ut till Cypern fick en utvisad och visade brister på taktiska kunskaper. Jag vet inte vad som var mest pinsamt, mitt spel eller den okunnighet det cypriotiska laget visade upp med tio man. Förmodligen nu i efterhand båda!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Spelet:

Nu är det dags för Sverige att ta sig an storfavoriten Spanien, där oddset för en spansk seger bara ökar. Enligt ihärdiga rykten ska man spara några av sina största stjärnor i denna match, samt att bland annat Oyarzabal, Thiago, Pedri, Olmo och Pau Torres inte kommer till spel.

Sverige har bytt ut massor av spelare som tack gode gud självmant har slutat. Nu har det inte kommit in några nya unga talanger – nej Sverige fortsätter traggla på med samma spelare och de som nu är med är spelare som vi redan sett i landslaget. Numera testar svensk fotboll inte ens spelare på den berömda januariturnén. Här spelar vi med livrem och hängslen allt för att freda det egna målet i 90 minuter plus övertid.

Nu är inte spanska landslaget speciellt bra, även om man skulle ha med toppen av alla sina bästa spelare, men Sverige är i alla avseende så mycket sämre. Här finns det endast ett par bra namn som exempelvis Forsberg och Isak som man kan hänga upp spelet på och med det kommer man inte långt – ja det vill säga om man vill spela fotboll. Laget kan ju också skämma ut sig som man gjorde i EM när man mötte Spanien, här gjorde Sverige en av de sämsta matcher som ett svenskt fotbollslandslag någonsin har gjort i ett kval eller mästerskap. Men man klarade 0-0 och med det var alla nöjda, förutom då kanske undertecknad!

Detta kommer förmodligen bli något liknande där Spanien försöker spela fotboll och Sverige kontrar och slår långt på en livsfarlig Isak. Här ligger givetvis ett oavgjort resultat närma till hands. Men jag kan inte låta bli att spela Spanien som segrare trots att man fattas spelare och det är spel på kanske Europas sämsta fotbollsplan. Spelet i denna match är gjutet för min del, fram för alla nu när oddset också har stigit till en riktigt bra nivå på Spanien seger. Spanien är ett bättre lag än Sverige och får man till det kan inte ens en strålande Robin Olsen rädda poäng.

👉 Spanien seger / Odds 1.85
👉 Avspark 20.45

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen