fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll: Fyra singlar, massor av kombinationer!

Publicerad

on

Efter att Sverige misslyckades så är det äntligen dags att ladda om för klubbfotboll i helgen. Dessutom har vi en fin kommande vecka framför oss med massor av spel i Europacuperna och de inhemska ligorna.

Idag fredag går jag på med fyra singlar som ger oss stora möjligheter med olika kombinationer att plocka in pengar inför helgens spel.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Match: Telstar – Almere

Nu snackar vi kraftigt övertag för Almere som förra året var fyra i serien och försökte kvala sig upp men misslyckades. Denna gång går man ut på bortaplan mot Telstar som kom på en trettonde plats och som var hela 34 poäng efter dagens bortalag. Almere har absolut inte börjat bra i år då man bara har 7 poäng på fem spelade matcher. Men jämför man med hemmalaget så är man ju i kungariket för där har Telstar bara plockat 2 poäng på lika många matcher och med det ligger man sist i hela serien med bedrövliga 6-13 i målskillnad. Jag anser att detta är fredagens bästa spel och måste putta in ett max spelvärde på denna match.

 • Spel 1: Almere seger 
 • Odds 1.96
 • Spel 2: Almere Asien -1 mål 2:a
 • Odds 2.80 
 • Spelvärde 5/5
 • Avspark 20.00

Match: Jong AZ – Jong Utrecht

Ungtupparna möter varandra med hjälp av några äldre spelare på väg tillbaka till sina storlag i högsta serien. Detta borde vara en match som kan sluta precis hur som helst. Men Jong AZ går som ett japanskt snabbtåg just nu och det med hela 12 inspelade poäng på fyra matcher, alltså full pott. Nu sprutar man inte i det offensiva då man bara har 6-2 i målskillnad, men man vinner sina matcher och det ska ju alltid räknas om man vill lägga en slant.

Bortalaget har också plusmål 6-4 men bara spelat ihop 5 poäng. Förra året kom bägge lagen långt ner i tabellen där AZ fick ihop 38 poäng och Utrecht 35 poäng. Detta är ingen supermatch för den som vill spela säkert, den kan som sagt sluta hur som helst och kanske är det en 0-0 eller 1-1 match om man ser på tidigare resultat. Men AZ spelar hemma och har inte tappat poäng ännu. Laget har dessutom mött riktigt bra lag med bland annat Almere och Helmond som man slagit. Trots ett lågt spelvärde så lockar ettan till dubbla pengarna där insatsen blir längre, men absolut sätter jag en krona eller två!

 • Spel: Jong AZ seger
 • Odds 2.00 
 • Spelvärde 3/5
 • Avspark 20.00

Match: Lorient – Lille

Vad är det som händer med Lille förra årets seriesegrar i franska ligan? De är verkligen inte att känna igen i årets seriestart. Man kan inte skylla på att laget har haft några matcher i CL eller något annat. Skador har man förvisso men truppen bör vara så bred att detta inte ska var några problem. Nu har laget bara tagit 5 poäng på fyra spelade matcher och man har sett miserabla ut bakåt med 6-9 i mål

Dagens hemmalag är egentligen ett lag för undre halvan och kommer få det tufft vad det lider. Nu har även Lorient tagit 5 poäng och har 5-6 i målskillnad. En vanlig säsong så är det inget snack om vart denna seger ska gå, då Lille är ett mycket bättre lag. Men Lille ser lite vissna ut och har en match i viktiga CL om fyra dagar samt att detta är en bortamatch. Samtidigt så har man ju inte råd att tappa poäng om man ska vara med och utmana i toppen även i år. Så vart leder detta? Ja som ni sett ovan så anser jag att nu måste Lille snäppa upp och ta en svår trea med de förutsättningar de har med bortaplan och match framför sig på tisdag. I Grunden är det klasskillnader mellan lagen. Här lägger jag en slant då det inte är ofta vi får över dubbla pengarna på Lille oavsett hemma eller bortaplan. Spelvärde – Nja det är lågt så det blir inga stora pengar.

 • Spel: Lille seger
 • Odds 2.15
 • Spelvärde 2/5
 • Avspark 21.00

Sammanfattning:

Dagens bästa spel är onekligen Almere som med rätt inställning ska vinna denna match mot just nu seriens sämsta lag. Trots bortaplan ser jag detta som ett kanonspel med riktigt bra odds.
Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen