fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll fem spel, två säkra tre med högre odds.

Publicerad

on

Helgen har inte visat sig vara på den bästa sidan när det gäller mina spel. Men med hockeymatcherna som kommit in på panelen så det inte helt nattsvart ut.

Nu laddar jag om denna söndag med fem snabba spel där två på förhand är spel som bara ska sitta och tre som jag absolut kommer lägga en slant på och det med riktigt bra odds.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Match: Öster – Värnamo

Hur länge ska Värnamo klara av att hålla till i toppen av serien! För varje omgång som går så tror man att de ska börja dala, men de fortsätter överraska. Laget hade en dipp i tre matcher sedan började man vinna igen. När laget förlorade mot Sundsvall så tänkte undertecknad att nu börjar raset, men det blev i stället två raka vinster och serieledning inför dagens match. Med ett stabilt spel bakåt där man bara släppt in 12 mål på 18 matcher så är det inte många matcher man förlora. – Öster är som vanligt en flopp, laget skulle vara topplag i år, men är indragen i bottenstriden. Med bara 21 poäng så är det endast tre poäng ner till Vasalund på sista plats. Dock man är riktigt bra hemma där man tagit 14 av dessa poäng.

Här har då spelbolagen bestämt att Öster på hemmaplan är lite favoriter och här måste jag gå emot. Att Värnamo inte skulle klara minst ett kryss, med det spelet och med den formen de är i, känns helt orealistiskt. Så krysset vore givetvis det bästa spelet. Men jag att Therns grabbar har en stor chans att även vinna och därför spelar jag en Värnamo seger. Givetvis mot alla spelbolag och sunt förnuft kanske, men där oddset är det som lockar och så givetvis Värnamos fantastisk fina spel.

 • Spel: Värnamo seger
 • Odds 2.85
 • Spelvärde 2/5
 • Avspark 13.00

Match: Djurgården – Hammarby

Alla Djurgårdare undrar vad det som händer med sitt kära Djurgården, samtidigt som Bajen fansen tror de ska vinna SM guld (igen). Lugn alla Djurgårdare det lossnar idag och detta är ett spel där söderbröder får äta gammalt plastgräs. Om Hammarby ska vinna denna match så lär de som brukligt behöva ha hjälp av domaren. Om det blir en normal match så kommer Djurgården hitta tillbaka igen i detta derby. Att vi ska få se ännu en genomklappning som den vi fick se mot AIK kommer inte hända. Djurgården är ett mycket bättre lag i alla lagdelar och har kanske Sveriges bästa tränarpar. Dubbla pengarna på Djurgården är bra och taget.

 • Spel: Djurgården seger
 • Odds 2.10
 • Spelvärde 3/5
 • Avspark 15.00

Match: Kalmar – Degerfors

Här kommer mitt första spel för dagen som är en gjuten hemmaseger. Kalmar spelar äckligt bra fotboll, men får inte till det i anfallsspelet. Laget har bara gjort 16 mål framåt, vilket är fjärde sämst i serien, men man har också bara släppt in 19 mål. Nu möter man Degerfors som jag anser kommer vara ett av de lagen som kommer komma närmare och närmare avgrunden vad det lider. Kan Kalmar fortsätta sitt fina spel och bara börja sätta bollarna i mål, så kan detta bli en otäck match för Degerfors. Här måste jag lira en Kalmar seger och detta med ett högt spelvärde.

 • Spel: Kalmar seger
 • Odds 1.70
 • Spelvärde 4/5
 • Avspark 15.00

Match: Leeds – Liverpool

Dagens absolut bästa spel liras när Leeds tar emot en Liverpool som är på gång igen. Allting har nu hunnit ifatt Leeds efter förra årets succé. Andra året i PL kommer de få det mycket svårare. Här gäller det fortfarande allt eller inget, med ett spel som går ut på att springa så mycket och så fort det bara går. Trots att Liverpool har haft massor av spelare på landslagssamling så är detta en match som de kommer vinna. Liverpool har ett fenomenalt lag som kommer vara med hela vägen in i toppskiktet denna säsong. Det är så bra att det även kan räcka till att man tar hem titeln igen. Detta är dagens Maxbet som bara ska sitta.

 • Spel: Liverpool seger
 • Odds 1.74
 • Spelvärde 5/5
 • Avspark 17.30

Match: Ponferradina – Almeria.

Då vad det dags igen för Almeria att spela match. Vi har lagt fyra spel på laget denna säsong. Där tre av fyra har suttit. I den fjärde matchen fick de en utvisning redan i minut 18 och orkade inte hålla ihop hela vägen. Nu möter man ett hemmalag som verkligen har börjat bra med tre segrar och en förlust i senaste omgången. Men trots detta kan jag inte låta bli att spela ännu en seger på Almeria då man är ett av de lagen som verkligen kommer vara med hela vägen in och slåss om en direktuppflyttning. Trots bortaplan så får de spelet även idag och det till ett riktigt bra odds. Jag håller dock igen lite med spelvärde då det är just en bortamatch där man möter ett lag som visat sig ha bra form i början av serien.

 • Spel: Almeria seger
 • Odds 2.15
 • Spelvärde 3/5
 • Avspark 18.15

Sammanfattning:

Liverpool och Kalmar känns som riktigt bra spel att bygga ett eller flera spel runt idag. Jag kommer köra singlar på alla matcherna, men jag kommer också lägga en trippel på just Kalmar, Liverpool och Almeria till fina 6.35.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen