fbpx
Connect with us

Speltips: Romelu Lukaku eller Harry Kane blir avgörande

Publicerad

on

Harry Kane skyttekung i VM 2018

Både Harry Kane och Romelu Lukaku var erkända skyttekungar i Premier League innan VM. Nu när det endast återstår fyra matcher av hela mästerskapet är det just dem två som gör upp om titeln som VM:s skyttekung. 

Fixa de snyggaste supportertröjorna genom att klicka här!

Manchester Uniteds och Tottenham Hotspurs anfallare Romelu Lukaku och Harry Kane har bombat in mål i den engelska ligan de senaste åren, ändå har det funnit tvivlare som har påstått att anfallarna inte skulle ha vad som krävs för att leverera utanför Premier League. Som svar på tal till tvivlarna är det just dessa två herrar som ohotat ligger på toppen i VM:s skytteliga inför semifinalerna.

Harry Kane är absolut etta på listan med sina sex mål medan Romelu Lukaku kommer tätt därefter på en andraplats med sina fyra mål – lika många som Cristiano Ronaldo och Denis Cheryshev som redan är utslagna ur mästerskapet.

Skytteligan inför semifinalerna:

  1. Harry Kane – 6 mål.
  2. Romelu Lukaku, Cristiano Ronaldo & Denis Cheryshev – 4 mål.
  3. Antoine Griezmann, Kylian Mbappé & Edinson Cavani – 3 mål.

Speltips

Det råder inget tvivel kring att de två anfallarna är medvetna om att det är just dem två som gör upp om titeln som VM:s bäste målgörare 2018, därför kan vi förvänta oss att bägge kommer att göra allt i sin makt för att inte lämna planen mållösa i sina respektive semifinaler.

Romelu Lukaku

I Lukakus fall kommer han att gynnas av att Belgiens förbundskapten Roberto Martinez har flyttat upp Kevin De Bruyne på planen – närmare Lukaku. Vägledningen Lukaku har fått av anfallslegendaren, numera hjälptränaren, Thierry Henry har gett frukt i belgarens målskytte och spel då han stundtals såg ut att ha det svårt under säsongen med Manchester United. Henry är fransman och har bra koll på både Raphael Varanes och Samuel Umtitis styrkor och svagheter som han säkerligen har underrättat Lukaku om inför semifinalen. Lukaku ligger två mål bakom Kane i skytteligan för tillfället och har ett gyllene läge att komma ikapp och samtidigt hjälpa sitt landslag att ta sig till en VM-final!

Harry Kane

Harry Kane har däremot inte behövt någon särskild vägledning inför VM, bortsett än den han redan har fått av sin klubblagstränare Mauricio Pochettino. Målen har rasslat in för England anfallare under VM, men däremot blev det inget mål för Kane i kvartsfinalen mot Sverige – något som lär egga anfallaren att spä på sitt målskytte ytterligare nu när han har två garanterade matcher kvar i mästerskapet. Kane är en spelare som tycks drivas av sina egna mål och behöver egentligen inte några yttre faktorer för att egga honom till att göra bättre ifrån sig. Nu befinner han sig på världens topp och har utan tvekan mentaliteten som krävs för att stanna kvar där. Att skänka England ett VM gul och i samma veva bli VM:s skyttekung är en dröm för varenda engelsman – oavsett ålder och nu har Kane möjligheten att uppfylla den ”engelska drömmen”.

Unibet

 

Ta del av ytterligare av våra speltips genom att klicka här!

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen