fbpx
Connect with us

SPELTIPS 20/7: IK FREJ – ÖRGRYTE IS – Jag har ett ”RIKTIGT” bra spel på Betfair Exchange

Publicerad

on

När bottenlaget IK Frej tar emot Örgryte på Vikingavallen i Täby, så är det ett lag med stort behov av poäng. Örgryte har vaknat till liv och börjar utkristallisera sig till det topplag de förväntas vara – i alla fall innan säsongen. Med ett grymt överodds till två gånger pengarna på Betfair Exchange, spelar jag utan tvekan på denna match. När jag är ute i god tid före matchdag kan jag få ett överodds på det spel jag lägger. På Betfair Exchange är detta möjligt då vi spelar mot andra spelare i världen. Klicka på länken så kan ni läsa mer om detta.

IK Frej – Örgryte IS

Hemmaanalys IK Frej; Att Frej skulle vara ett bottenlag när serien började var inget som förvånade mig och förmodligen ingen annan heller! Att man ännu en gång ska klara kontraktet i superettan har jag stor tveksamhet till. Nu har man trots detta gjort det förvånansvärt bra, efter femton spelade matcher så ligger man trots allt på negativ kvalplats och inte sist som väntat. S 15 V 3 O 4 F 8 M 16:31 P 13, är tabelläget just nu. På hemmaplan är det inte lättare än på bortaplan, man är varken bra hemma eller borta, S 7 V 1 O 3 F 3 M 10:15 P 6, vilket hemmasiffrorna visar tydligt. De fyra senaste matcherna har genererat i förluster Västerås borta (2-0), Dalkurd hemma (1-3), Halmstad borta (4-1), och nu senast Mjällby hemma (1-2). Siffror visar ett Frej är i djup kris. Varför går det då så dåligt! En stor faktor är att Frej är en fattig klubb och är otroligt beroende av att storkklubbar hjälper till med spelare. Tidigare år har det varit Djurgården som haft Frej som lite farmarklubb, i år blev det Hammarby. När Hammarby under senvåren fick skador på spelare så kallade man hem spelarna som var utlånade och kvar står man med spelare som givetvis inte håller superettan nivå. När det dessutom går rykte om att rika grannklubben Stocksund vill köpa fattiga IK Frej så blir det inte lättare att jobba med framförhållning. Givetvis finns det inte plats för två klubbar som slåss om samma spelare i Täby. Stocksund som har massor av pengar och spelar i tvåan, vill inget annat än att gå upp, när man nu verkar misslyckas ännu en gång med att ta klivet upp själva, så vill man köpa Frej och deras plats i en eventuell ettan serie. Skulle Frej klara av att klara sig kvar så får Stocksund det svårt att hävda sig, då kommer de nya pengarna från den nya sponsorn och det kommer att gå att satsa lite bättre i fattiga Frej

På de fyra senaste matcherna har man lyckats släppa in hela elva mål, vilket visat att bakåt läcker man värre en Titanic. Men man har också orkat med att göra mål i tre av fyra, så det är mest bakåt det stora problemet är just nu. Inte lär det bli bättre när formstarka Örgryte kommer till Vikingavallen, det kommer bli rejält med blåställ på för att åtminstone ”rädda” en poäng. Frej ska givetvis passeras av ett Öster som just nu ligger under strecket tillsammans med katastrofala Brommapojkarna i serien. Att Öster ska ramla ut direkt, är lika osannolikt som att Frej ska klara sig kvar över strecket.

Nu gör man allt för att få till det även på ledarsidan, man har inte har råd att sparka nuvarande tränaren Lukas Syberyjsk ( Lukas är en bra modern tränare ) så man tar in en ny assisterande tränare. Ny assisterande tränare blir Magnus Österberg. Magnus som började sin tjänst under måndagen, har skrivit kontrakt på ett år. 45-årige Magnus Österberg, har tidigare varit tränare i Assyriska, AIK och assisterande tränare i Hammarby IF. Magnus har även jobbat som nordisk chefscout åt Tottenham. Han inledde sin fotbollskarriär i moderklubben Öjebyn. Undertecknad tror inte detta kommer hjälpa då det inte är fel på tränarstaben, utan det är spelarna som håller för dålig klass, helt enkelt. 

ÖIS är i ruggig form och den kommer bestå efter helgens omgång!

Bortaanalys Örgryte IS; Örgryte är på gång, innan säsongen skulle man blanda sig i toppstriden och vara ett av de två lag som skulle ta sig hela vägen upp till allsvenskan 2020. Det började inte så bra och det såg länge ut som att Örgryte istället skulle få blanda sig i bottenstriden. Nu har det vänt och med fem raka utan förlust hänger man på tåget som är på väg att lämna Varberg.I de fem senaste har man i tur och ordning spelat följande. Syrianska hemma (2-0), Brage borta (1-0), Gais hemma (1-0), Brommapojkarna borta (0-0) och senast Öster hemma (2-0), den enda plumpen får vara BP borta. Att spela fem matcher och inte släppt in något mål visar på en enorm styrka, man har hittat balansen i laget efter en tveksam start. S 15 V 7 O 4 F 4 M 20:14 P 25, ger just nu en fjärde plats, bara tre poäng bakom Brage som placerar sig på sista direktplatsen till allsvenskan. Att ett formsvagt IK Frej ska stå i vägen för vidare klättring mot toppen i denna match, ska och får inte hända om Örgryte vill hänga på toppstriden. Det är dessa matcher man måste vinna för att spela i allsvenskan 2020. Örgryte har ett riktigt bra lag på pappret. Gustav Ludvigsson är med sina sju mål, livsfarlig för alla motstånd. På mittfältet styr lagkapten Fredrik Lindström och med en trebackslinje i Stanisic, Engström, Lans, fungerar den offensiva biten i tränare Askerbrants 3-4-3 uppställning som fisken i vattnet. Nu kommer det trots formen bli en svår bortamatch, det gäller att laget presterar bättre än vad man gjorde mot mediokra Brommapojkarna. 

Matchanalys; Det kommer bli en konstant press mot Frej målet, dock så kan Frej kontra och det kan man göra bra, de gör trots allt mål i de flesta av sina matcher. Örgryte kommer ha ett kompakt övertag av matchen, när första målet kommer så kommer det bli större ytor för bortalaget och det kan då rinna iväg rejält mot ett svagt Frej.

Spelanalys; Jag backar en tvåa rakt av på Betfair Exchange. Min möjligheten att få två gånger pengarna på denna match gör att det är omöjligt att inte spela rak tvåa. Detta spel ska inte Örgryte förlora eller tappa poäng i, Frej är helt enkelt för dåliga.

Varning för!; Det är svårt att spela på Vikingavallen inför två hundra personer, Frej kommer stoppa ytor och kontra. Frej är desperata samtidigt så vet Örgryte att det är dessa matcher man måste vinna, det gäller att inte få panik när man inte får hål på den parkerade bussen. Trots detta, kan jag inte se att Örgryte inte ska vinna med ett eller flera mål.

Spelförslaget:

Liga: Superettan / Land: Sverige / Spelplats: Vikingavallen (Täby) / Spelstopp: 20/7 kl 18,00 / Insats 1500 kr / Spel: Backa Örgryte / Odds 2,00 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen